prémium ajtó, ablak és nyílászáró


Internorm - Bemutatkozás

Az Internorm Európa piacvezető ablak-és ajtómárkája, amely a legmagasabb minőséget, legszélesebb design-választékot és folyamatos újításokat biztosítja Önnek. Elragadtatott ügyfeleinknek köszönhetően az Internorm ablakok és ajtók már 87 éve életünk részei!

Bejárati ajtó | Ablak | Nyílászáró | Internorm

Az Internorm Stúdió Kft. 9 éve alakult meg Győrben. A cég dinamikusan fejlődő, fiatalos csapata magasra tette a mércét: a piac vezető ablak– és ajtómárkájának forgalmazójaként Magyarország legeredményesebb kereskedése, amely az európai TOP 10-ben is képviselteti magát.

Az Internorm nyílászárókat gyártó osztrák vállalkozás, amelynek neve 1931 óta egyet jelent a prémium minőséggel. A folyamatos újítások, a széles designválaszték és az ügyfelek elképzeléseinek maximális megvalósítása méltán juttatta a nemzetközi piac élére. A győri Internorm Stúdió célja, hogy termékeit minél szélesebb körben ismertté tegye.

Az Internorm Stúdió elsősorban családi és társasházas projektekben vállal szerepet, indulása után egy évvel már közreműködött a C.T. and Partner Kft. Győr, Bajcsy-Zsilinszky utca 17/a szám alatti nagyszabású beruházásában. Az épület azóta otthona a cég exkluzív bemutatótermének is. Szintén a közös munka eredménye a Marcal menti Tópart Liget, a Corner Rezidencia, a következő projekt pedig a Szent Anna Udvar.

Észrevehetően egyre nagyobb igény mutatkozik a kivitelezők részéről a megbízható építőanyagokra, ezen belül a jó minőségű ablakokra. Az a célunk, hogy csúcskategóriás termékeinkkel meghatározó beszállító partnerei lehessünk hasonló nagy projekteknek – mondta Kardos Kitti, az Internorm Stúdió Kft. ügyvezetője.

Magyarország csúcsán az ötszörös díjnyertes Internorm Stúdió

Az eredmények és az ügyfelek elégedettsége nemcsak a nyílászárók megbízhatóságának köszönhető, hanem a színvonalas és sokrétű háttérszolgáltatásoknak is, amelyek a professzionális tanácsadástól a szakszerű beépítésig, sőt, azon túl is elkíséri a terméket.

Az európai piacon az Internorm az elérhető legjobb minőségű fa-alumínium és műanyag-alumínium rendszerei megfelelnek még az alacsony energiafelhasználású és passzív házak esetében előírt szigorú követelményeknek is. Előnyük, hogy a külső alumíniumborítás könnyen kezelhető, számtalan színben elkészíthető, bármely épület stílusába könnyen beilleszthető, és évtizedeken át garantáltan megóvja az időjárástól a belső faborítást, amely otthonosságot és természetességet teremt. Így lesz teljes az összhang a homlokzati megjelenés és a komfortosság között úgy, hogy az esztétika nem megy a minőség rovására. Sokan szeretik a különleges megjelenést, ezért a fejlesztések eredményeképp az Internorm most már dió-, tölgy- és kőrisfa struktúrákat is alkalmaz, és csak kifogástalan alapanyagokkal dolgozik.

A letisztult formák, a stabilitás, a megbízható működés, a kiváló víz- és hőszigetelés, valamint a kivételesen hosszú élettartam olyan különlegességekkel párosul, mint a 0,8 alatti UV érték, és a 41 decibelnél kezdődő hanggátlás, ami 46-47 decibelig fokozható. Így az Internorm ablak nemcsak házunk dísze, hanem védelmezője is.
Az ügyvezető kiemelte: az Internorm Stúdió hitvallása, hogy egy ablak csak annyira jó, amennyire jól van beépítve, ezért e tekintetben is a lehető legjobbat nyújtják. Saját szakembergárdával dolgoznak, akiknek rendszeres továbbképzésére nagy hangsúlyt fektetnek.

Az Internorm Stúdió elkötelezetten képviseli a hazai és nemzetközi tanúsítványokkal rendelkező márkát, amelynek 90 éves sikere maga a minőségjelzés. Európa félezer Internorm kereskedésének TOP 10-es listáján lenni pedig garancia arra, hogy a vásárló a minőségi termék mellé minőségi szolgáltatást kap, többet, mint amennyit elvárt.

 

Bejárati ajtó | Ablak | Nyílászáró | Internorm